De kontroversiella boobsen #20

För små, för stora, för hängiga, olika stora, skruttiga, för tunga..helt enkelt inte som alla andras. Vilka alla andras? De som hittas i glansiga magasin, de små uppnosiga som inte fyller en bh eller de, på högsta tidningshyllan, de av större storlek som står rakt upp fast man ligger på rygg? Alla andras riktiga boobs finns i simhallens duschrum. Perspektiv.

Lucka nr 20

SAMSUNG CSC

 

4 svar till “De kontroversiella boobsen #20”

  1. Jag är helnöjd med mina småttingar iaf – kräver ju inte ens en bh egentligen (om man inte tänkt springa eller hoppa omkring eller liknande) vilket är skönt då man är hemma, bh:n för mig fyller främst en estetisk funktion 🙂

    Gillad av 1 person

  2. De perfekt brösten? Måste bara lära känna dem först. Vi alla känner igen vår egen handväska, sminkbag, träningschema, shoppingrunda, stickning och våra skelett i garderoben. Men känner vi våra bröst? Alla har sitt eget par av perfekta bröst.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: