Sexig #16

Lucka nr 16

SAMSUNG CSC

Kläder kan definitivt få mej att känna mej snyggare. Så klart ska man aldrig underskatta sin inre sexighet. Förra veckan när jag var som mest sliten och trött som människa, hjälpte inget smink och ingen styling. Lika ful och äcklig kände jag mej ändå. Det bevisar ganska bra hur det yttre egentligen spelar noll roll.

Undrar nu i vilka plagg ni känner er som snyggast? Lite curiosa så här en tisdag kväll.

12 svar till “Sexig #16”

 1. Snyggast känner jag mig alltid i sexiga shorts och brunbrända ben (de är min favortkroppsdel och det är en skam att jag tvingas gömma dem under tio av årets månader!) När tycker ni förresten att åldersgränsen går på shorts/ korta kjolar? (Har passerat trettio gränsen och tvekar ibland när jag väljer kläder trots att jag som sagt har snygga spiror)

  Gilla

  1. Nå verkligen, vilken skam! Och härligt att höra att du är stolt över dem. Min mor som fyller 60 nästa år använder fortfarande korta kjolar. Tycker att hon kanske skulle kunna ha lite mer tyg, men det är kanske för att hon är min mamma och inte 60 🙂

   Gilla

   1. Sen tycker jag inte att det är speciellt snyggt med SUPER kortkort o SUPER urringat, oberoende ålder 🙂 Men jag tycker ändå man får bestämma själv!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: