The naked truth #7

För varje dag som går tvekar jag på min ”nakna” julkalender. Jag funderar, grämer mej, skäms, ångrar, är stolt. Mina känslor går upp och ner och tankarna snurrar i cirklar. Känner mej blottad men samtidigt befriad.

Har jag något att förlora? Nej, jag står för den jag är och det jag gör. Jag ser naket i instagramflödet nästan varje dag. Nakna magar, rumpor, lår ser jag också på träningsbloggar. Naket, slätt, fint, smalt, muskulöst. Vi blinkar knappt. Tills vi ser något utanför normen, då hajar vi till och tittar lite extra. Kanske till och med tycker att det är lite fel, lite äckligt. Det är helt enkelt främmande för oss. Vi är inte vana att se annat än det stereotypiska vackra. Det får mej att fortsätta min kalender. Min kropp är inte mindre värd än någon annans, så det så.

Lucka 7

SAMSUNG CSC

20 svar till “The naked truth #7”

 1. Vackra modiga själuttömmannde bilder som beskriver en riktig kvinnokropp med och utan skavanker! Kan förstå dina tankar, skulle säkert tänka likadant om jag någonsin skulle våga göra något motsvarande. 🙂 go for it! Kan du bara ändra äns en persons självfördömmande tankar om sitt eget utseende så kan det vara värt det! 🙂

  Gilla

 2. Nadia dina foton e ju sååå snygga ! O de e du med, jag önskar jag kan va så snygg sen om ‘några år’ 🙂 din kalender e ljuvlig o stark

  Gilla

 3. Jättefint att du gör det här, någon måste vara kärringen mot strömmen för att få båten att vända. Faktum är ju att du ÄR jättevacker och jag avundas så din hudfärg och ditt hår och dina ögon och och och 🙂 men det att det faktiskt är du och ingen fotoshoppad alien gör skillnaden.

  Gilla

  1. Tack Ika! Jag vill visa att det bor en osäkerhet hos de flesta. Oberoende hur man ser ut så ska man inte behöva ha det på grund av att i media enbart syns samma skrot o korn. Därtill väldigt retuscherade.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: