Ogjord julkalender

Och så var det barnens julkalender. Där hänger den utan innehåll. Den ska fyllas med någonting, men vad? Och jag vet inte ens om jag hinner till butiken. Buu-kalendrarna hittade vi just i postlådan, thank god. De får nöja sig med dem tills den slarviga morsan fixat den andra klart.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

7 svar till “Ogjord julkalender”

  1. Russin eller pepparkaka i nån lucka? Något nerplitat på en lapp ni kan göra tilsammans (bibban, simhallen, promenad, spela spel) behöver ju inte vara märkvärdigt eller utöver det vanliga. Blir säkert speciellt då det kommer i julkalendern. Eller så låter du den hänga där som en tavla, snygg är barnens julkalender. Vi fick ingen Buu-kalender vi inte.
    Och ska bli intressant att följa med din naken-kalender! Vågat!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: