18 svar till “Världsliga ting”

 1. Åt rätt håll. Kanske tycker jag det är lättare att ha ett par glas på varandra då, vet faktiskt inte riktigt. Men i torkskåpet upp och ner självklart. Älskar såna här hur gör ni-frågor. 😊

  Gillad av 1 person

 2. Åt rätt håll för inget annat makes sense, förutom i trokskåpet då. Min mormor har alltid haft glasen upp och ner, vilket jag undrat över, men nu kom jag på att det säkert var en praktisk vana från tiden före diskmaskinen.

  Gilla

 3. Åt rätt håll! Förutom några espresso- och kaffekoppar som inte ryms i vanliga skåpen utan står på en ”ritilä”-hylla i diskskåpet. De står stadigare om de står upp och ner, även om de nog diskas i diskmaskin och alltså är torra då de flyttas till skåpet. Om jag skulle ha öppna hyllor så skulle jag nog ha glas åt fel håll eftersom de då samlar så mycket damm i sig. Men annars är det nog fiffigare att ha åt rätt håll, så kan man stapla dem på varandra också och så!

  Gilla

  1. Ja, bra argument! Jag satt mina fel håll när jag var yngre, men har dem åt rätt håll nu. Har liksom ingen motivering, och har ingen aning om varför jag bytte håll så där plötsligt 🙂

   Gilla

 4. Upp o ned såklart ! Kanske för att det känns bättre och jag är uppväxt med att ha det så.. kanske för att glasen förr förvarades mest i torksskåpet?! 🙂 vilken sida smör du knäckevröt det rätta eller de me hålen?;)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: