Man flu strikes

En fredag med så mycket potential. Barnvakt fixad och sovmorgon i sikte. Skumpa på kylning och mina dansfötterna har redan tagit ett par moves. Så det känns väldigt opassligt att gubben ringer från jobbet och meddelar att han är sjuk. Vi som skulle fira vår förlovningsdag. Klackarna i taket och höja medelåldern på Fontana.

Får väl skrota den planen nu. När MAN FLU slår till, får allt annat backa.

SAMSUNG CSC

Blir tomma glas idag

2 svar till “Man flu strikes”

  1. Nä fan, det där är SÅ typiskt! Och man blir ju så besviken! Jag har absolut inget tålamod när min man är sjuk, varför får han vara ynklig när han är sjuk medan jag bara måste bita ihop och hålla hushållet rullande medan han har kvällstur på jobbet (som det gick senast när jag var riktigt sjuk)?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: