Maybe it’s Maybelline

Man kan ju bli aningen trött på de stora sminkjättarnas reklamer. Har vi inte hört tillräckligt nu om BIG FAT LASHES, MEGA VOLUME, BOLD, DRAMATIC, FALSE, INCREDIBLE CURL? Jag har testat alla universums mascaror och kan (surprise surprise) berätta att ingen gett vad de lovat. En mascara är dessutom ingen produkt man kan rekommnedera för någon annan, de funkar olika på olika fransar. Och alla har vi ju olika fransar. Eller nej, ingen har lika fjuttigt tunna, glesa, minimala och korta som jag.

Här kommer ett litet sminktips från mej till dej, och det är inte en mascara. Hehe.

SAMSUNG CSC

Trött på att applicera din BB-creme eller underlagscreme med fingrarna? Med denna prisvärda pensel blir det perfekt resultat. Finns på Kicks, till och med till specialpris för tillfället för en ynka tio pix.

 

SAMSUNG CSC

Jag använder väldigt sällan eyeliner. Har kanske lite för naturlig stil.  Ibland kör jag på med eyelinern. Då ska den inte kladda, färga av, eller se utspädd ut. Det gör inte Super Liner Black Lacquer. Den torkar omedelbart och sitter som ett lim. Rekommenderas!  Sminkgurun har talat.

SAMSUNG CSC

 

EDIT

När jag nu ändå snackar smink i detta inlägg, vill jag påminna om sminkkurser jag håller. Samla ihop ett gäng på sköna vänner, kollegor, släktingar som är sugna på en trevlig samvaro och fräscha sminktips av yours truly. Lite höstmys eller lillajulmys. Mera info finns här, och så klart är det bara att kontakta mej för mer info och/eller bokningar!

6 svar till “Maybe it’s Maybelline”

  1. Så bra att du har hittat ett par favvosar! Ibland tycker jag att jag hittar en bra, men efter några gångers användning så tappar den stinget 🙂
   Tack för komplimangen! Fortsätt kika in 🙂

   Gilla

 1. Jag är överlycklig att jag har sådana ögonfransar att ingen ser skillnad på om jag har mascara eller inte. Det passar så himla bra in i min lata livsstil att inte behöva sminka sig. Inte använder jag några krämer eller annat grejs heller, utan är så naturlig som det bara kan bli -utav lathet alltså! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: