Akut hjärtsnörp

Min förstfödda, storestorebrorsan. Börjar femman i höst. Hjärtsnörp! Den lilla knådden, den lugna, den eftertänksamma och kloka pojken som alltid följde med mej som min lilla accessoar. Han med flest michelinringar runt armar och ben och han som drack fyra deciliter välling på raken på sin speciella vällingkudde. Den artiga, hjälpsamma och med så mycket kärlek för sina bröder. Han som fått mej känna som den bästa av mödrar. Han som gör mej stolt över allt han tar sig an. Pojken med de vackraste ögonen.

Hjärtsnörp. Vill stanna tiden. Bara lite.

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

6 svar till “Akut hjärtsnörp”

 1. Jag har en nästan likadan! tjej & trea inkommande höst, ganska nära 😉 men vad händer? Man vill samtidigt krama och hålla dom hårt och samtidigt hjälsamt buffa iväg dom på egna äventyr. Så motsägelsefullt det bara kan bli.

  Gilla

 2. O ja. Min första och största tös börjar också på femman i höst, i ny skola med nya lärare. Tror jag kommer vara mer nervös än hon…

  Gilla

 3. Kom just tillbaks från en sen myspromenad med hunden och min pojke som också är i samma ålder. Beundrade hans ögon som var så jättegröna när han hade grön jacka. En liten bit gick vi ännu hand i hand 🙂 Känner på mig att den tiden snart är förbi. Så härliga de är, stora och små på samma gång.

  Gilla

  1. Vilket fint ögonblick ni hade! Ta vara på dem, för som du säger kan de snart vara förbi.. 😦 Lustigt är att min son också får väldigt gröna ögon med gröna kläder 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: