Monday, I do love you!

”I’m having the worst Monday since last Monday” Så kan det kännas, för måndagar är sällan sådana där wow-dagar. Redan på söndag får man en släng av söndagsångesten som så klart är ångest för måndagen. Och när det är måndag så är det så lääääänge till fredag.

Idag hämtade jag dagiskillarna tidigare än vanligt. Redan då fick jag fredagsfeeling. Sedan gjorde vi fredagspopcorn och såg på fredagsfilm. Fredagsmyz på en måndag helt enkelt. Och så slapp jag laga middag och fick ligga i soffan under pläden. Mycket praktiskt.

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

2 svar till “Monday, I do love you!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: