Kvällsrycket

Fick ett smärre kvällsryck och började gräva efter sommarkläder i garderoben. Äger jag över huvud taget några sommarplagg? Kan inte alls komma ihåg vad jag hade på mej förra sommaren. Däremot vet jag vad jag gjorde förra sommaren, haha. Jag njöt så förbaskat! Och nu kom också inbjudan till årets första garden party. Värsta sommarfeelingen.

Imorgon blir en annorlunda fredag och framför allt en tystare fredag. De största killarna åker ner till Helsingfors med tåget. Den mindre med växtvärk och resmage och den större med pollenallergiska ögon och pirr i hjärtat (han har alltså ny flickvän). Lugnt och skönt lär det bli här hemma. Kanske rent av lite fredagsmys.

 

SAMSUNG CSC

Alla blommor dör inte hos oss. Inte de av plast i alla fall

SAMSUNG CSC

Olästa tidningar som väntar. Hör också till dem som behöver mera timmar på dygnet.

SAMSUNG CSC

Tomma barnsängar i helgen, snyft.

SAMSUNG CSC

Dinos konstverk på rislampan

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dags att ta fram mera vårskor före de blir för små.

 

 

7 svar till “Kvällsrycket”

 1. Härliga bilder! Ja det blir väldigt TOMT hemma när barnen är borta… Även när barnen blivit större… Och konstigt detta med sommarkläderna… Att man varje år undrar vad man hade på sig sommaren innan… Ibland kanske man delvis förträngt det… Som klädseln de somrar man mest hade gummistövlar, fleecetröja, regnrock och raggsockar… Men så var det ju iallafall INTE förra sommaren 🙂

  Gilla

  1. Det ekar ju nästan, tycker jag. en unge är ingenting liksom. Nog ska man väl komma in i sommarklädsMODE snart. Det känns alltid lite konstigt första gången man får ”klä av sig”. Tror jag måste införskaffa några nya maxiklänningar. Förlåtande plagg 🙂
   Roligt du gillade bilderna!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: