Lyxigheter

Jag fick en drös med kataloger från min nya samarbetspartner som ibland kommer att förekomma här på bloggen. Jag som älskar fina saker i olika former, blev superlycklig och började morgonen med att bläddra i dem. Very stylish. Att med enkla medel, som ett läderband, känns det genast mycket lyxigare. I like. På agendan står en photoshoot och lite senare blir det ”Nadias lilla sminkskola” för ett gäng ivriga kvinns. Vi får återkomma.

 

SAMSUNG CSC

Alltså jag vill hoppa in i Lexingtonkatalogen! Bästa feel-good-känslan finns i den

SAMSUNG CSC

Snygga va!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: