Håret som försvann

Förutom typiska post-graviditetsskavanker såsom bristningar, hängbuk, ihåliga skinnpåsar till bröst och annat smått och gott så stör jag mej mest på mitt hår just nu. Det förändrats så drastiskt efter graviditeterna. Från att ha haft lockar som flickorna i huset på prärien är nu hela frillan helt platt. Inte nog med det. Det är också spikrakt och tunt. En liten råttsvans dinglar i nacken. Och så har jag fullt med babyhår i pannan som pekar rakt upp om jag inte lägger minst ett kilogram hårspray.

Ok jag vet, förlåt men jag har alltid önskat mej rakt hår. Var försiktig med vad du önskar dej var det någon som sa! Aldrig är man nöjd.

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: