Leveransen

Jag glömde ju nästan berätta om att jag igår kväll ändå bestämde mej för att köpa en Puky balanscykel. Kunde inte bli vän med tanken att Dino enbart skulle vara tvungen (stackars barn) trampa runt på en cykel med vingliga stödhjul, så mailade Polkuped mitt i natten.

Fick genast svar och idag kom självaste Puky-mamman, Eva med leverans ända fram till dörren. Snacka om lyx! Har aldrig träffat henne förr, men där stod vi i hallen och hade värsta diskussionerna. Jätteglättig var hon och bräkte på på dialekt. Väldigt hemtrevligt. Om det inte vore för hennes akuta behov av att handla hönsfoder, skulle jag absolut ha bjudit in henne på en kopp kaffe. Eller hur är det? Gillar hon kanske inte kaffe..

Dino var också förstås helnöjd.

 

SAMSUNG CSC

Eva i farstun

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

2 svar till “Leveransen”

  1. Borde komma och testa er vi har ju den där mini storleken och jag tycker att M borde få en större. HATAR 12″ med stödhjul den välter ju den jäveln och tung är den att tramppa.
    Fast den där tycks inte finnas i råååååsa men går kanske att beställa…

    Gilla

  2. Jo kom kom! Dino har ju kört den största modellen redan ett år. Och fattar vad du menar med stödhjulen! Tror att färgerna däremot på den största modellen bara finns i grön, svart och guld. Ville ha den granngula, men den fanns bara på mindre modellerna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: