Pärlor och guldkorn

Jisses vilka trevliga människor det finns! Har träffat riktiga pärlor idag, några speciella guldkorn. Det är det bästa med mitt jobb, människomötena, att träffa helt okända människor med olika bakgrunder. Ibland blir det bara lite krafs på ytan, lite snicksnack om det gråa vädret och om vintern som aldrig kom, om fnöskig glåmig hy och om hur concealern trollar bort de mörka ringarna runt ögonen. Men sedan ibland blir det djupare dyk, om barnlöshet, om ätstörningar, om äktenskap, om barnuppfostran, om döden, diskussioner som aldrig vill ta slut. Man känner att den här personen skulle jag kunna vara min vän, höras ibland, kanske på facebook. 

 

SAMSUNG CSC

Nöjd böna

SAMSUNG CSC

Till på köpet fanns nyaste Elle Decoration i postlådan när jag kom hem. Pretty nice.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: