Det gick som i Strömsö

Alltså det där att börja jobba klockan åtta är inte min grej.  Det där Snoozandet, roffandet av kläder ur en hög, troligtvis smutshögen, kletandet av ett lager mascara i mörkret (alldeles för ljust med lampor), tittandet in i kylen och undrar om magen alls vet om att den ska med på jobb, febrila sökandet efter bilnycklar, telefon, plånbok och TUGGUMMI!

En minut före åtta stämplar jag in vid Rundradion. Med ett pulserande hjärta som behöver en dos blodtrycksmedicin och en mage som meddelar att den nu har vaknat och vill ha en  toa illa kvickt. Dessutom var tröjan avig.

Vid lunch styrde jag kosan mot nästa arbetsplats, och där gick allt som i Strömsö. Naturligtvis.

 

SAMSUNG CSC

Strömsö-huset

 

SAMSUNG CSC

Växthus med grillplats?

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det blev vinter igår

2 svar till “Det gick som i Strömsö”

 1. Hej Nadia!
  Roooligt (och väääldigt inspirerande måste jag erkänna…) att du börjat blogga igen 🙂
  Vill nu bara förvarna att jag kanske inte kommer att kommentera så massor men att jag deff kommer att läsa. Och ta det som den största komplimang eftersom din är den enda jag i nuläget läser!
  Kram

  Gilla

 2. Hej! Kul du hittade hit! JA, men du ska ju också börja blogin igen ju. Jag vet hur det är när man kommit utanför blogosfären. Men man får köra sitt egna race, tänker jag. Man behöver ju inte bli jätteinvolverad i allt. Tack för att du läser här ändå 🙂 Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: