Lite nykär

Yes, nu äntligen har även gubbsen fått semester och den började ytterst bra med en tumisseglats. Så sjuttons skönt att vara ute på havet! Fem timmars guppande. Det var ingen vind alls på väg ut till ön där vi sedan tog i land över natten och när vi väl grillat färdigt och dukat upp började det regna. Det blev fuktigt och kyligt i vår lilla båt. Man kan tycka det är mysigt att äta i en sovsäck, men jag kan berätta att det är det inte. Sedan frös jag halva natten och pinades av en jäkel till mygga.

På vägen hem blåste det lite mera men det var varmt och vi tryckte i oss resten av maten vi hade med. Vad är det riktigt med havsluften? Blir så sjukt sugen och hungrig och varvar sött med salt. Och HUR trött blir man inte? Jag är mos i huvudet, mör i själen och det känns som jag varit på ett långt träningspass. Men glad, det är jag. Och brun som en välgräddad pepparkaka.

 

 

Ps. lite nykär också!

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

4 svar till “Lite nykär”

  1. Oj! Nu fick jag grym segellängtan! Vi sålde vår pärla för 2år sedan. Saknar henne massor och allt mysigt hon medgav, bl.a. mysiga seglatser till djupkastet. NÅn gång ska vi ha en segelbåt igen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: