Bloppelibloppis

Det finns för mycket härligt i affärerna nu. Just när jag tänkte ha en sparmånad. Men hur kan man spara i den trista månaden oktober? Det är väl då man behöver glädjas för stunden med lite retail therapy!

Men i andra hand kan man väl ändå shoppa lite. Därför blir det nu en minibloppis där du kan handla med gott samvete, hehe.

Först ut är en Odd Molly klassiker, Lovely Knit i storlek 1. Passar alltså en small. Denna modell i ull är alltid lite mindre än den i bomull. Bra skick, men så klart med några yllenoppor som den kräsne kan plocka bort. Kanske du rent av äger årets julklapp -87, noppmaskinen! Kan användas som kavaj eller tröja, öppen eller knuten. Till ett par jeans eller på teaterpremiären. Varm och men smidig. 60 euros vill jag ha för den. Ja! Den är svart (eller mörkmörkgrå) och vit. Knytbandet är piggt orange.

En till Odd Molly, också den i svartvitt med en tjusig ros på ryggen. Denna är kortare i modellen. Översta knappen saknas men så har jag aldrig haft den fastknäppt. den har fungerat som en användbar liten kavaj att dra på vid olika tillfällen. Har en svag fläck på kragen baktill som kanske går bort med tvätt. Säljer den därför billigt, 40€! Storleken är 1

 

Nu ska man inte murra till det allt för mycket trots att det är mitt i hösten! Pigga upp vardagen med gult vettja. Denna Odd Molly är i en sällsynt och eftertraktad färg. Pickar inte alls, den är bomull. Storleken är 1, small. Kan passa en medium också men inte med stor byst. Bra använt skick. Pris 80€.

 

Är lite osäker om jag vill sälja dessa, men hey what the heck, jag gör det ändå. Om någon vill köpa? Primeboots Engineer. Storlek 36 men passar 37 (som jag har). Dessa går aldrig ur tiden. Kommer att hålla i många herrans år. Har inget foder men är ändå varma i vinterkylan konstigt nog. Otroligt gediget läder med snygga detaljer, som til exempel dragkedjan bak på skon. Kostat över 300 pix, men säljer dem nu för 120€. Putsar upp dem före hämt och de kommer att se ut som nya!

 

Det är först till kvarn (maila nboussir@gmail.com) , jag reserverar inte. Skorna får man gärna prova före köp. Jag skickar inte heller, det är upphämtning som gäller från Vöråstan i Vasa.

10 svar till “Bloppelibloppis”

Lämna en kommentar