Syns du inte, så finns du inte!

En trendig reklambyrå stoltserade precis på Facebook att de nu är den största i hela Österbotten. Jag vill inte vara sämre. Jag kan också synas i Facebook-flöden. Kanske mina kära bloggläsare vill hjälpa mej med detta, att dela detta inlägg? Jag är kanske den minsta fiman i Österbotten, och trots att storleken ofta har betydelse så gäller det inte i alla sammanhang!

Så idag tänkte jag stoltsera över min egen firma, Studio Casablanca, som sysslar med företagsimage. Jag hjälper företag att synas, att nå ut. På de rätta kostnadseffektiva kanalerna naturligtvis.  För syns du inte så finns du inte. Vill du som företag stärka ditt varumärke, I’m yours!

Så om vi delar upp allt i mindre delar. Vad GÖR Studio Casablanca egentligen?

-DIGITAL MARKNADSFÖRING. Satsa på sociala medier! Dagens tidning är morgondagens kattlåda. Du sköter det du är bäst på, din egen verksamhet och Studio Casablanca sköter Facebook, Twitter, LinkedIn, Bloggar, Instagram eller vilket medium som lämpar bäst för just ditt företag. Kontinuerlig kostnadseffektiv marknadsföring, profilering och uppbyggande av kundrelationer.

-WEBDESIGN. En hemsida är ditt företags viktigaste skyltfönster och den stärker din trovärdighet som företagare. Den ska gå hand i hand med din image. Genom en sökordsoptimerad hemsida kan kunder hitta dej på internet. Kom ihåg att 90% av alla i vårt land är uppkopplade! Telefonkatalogen är ett minne blott.

-FOTOGRAFERING. Image is everything. Underskatta aldrig det visuella! Studio Casablanca hjälper dej med proffsiga bilder som tilltalar kunderna. Vi kan kalla fenomenet för ögonmat. Kanske en hel bildbank till ditt fria förfogande. Produktfotografering (och eventuell produktstyling), foto på anställda, dokumentering, inredning, byggnader. You name it!

Ditt företag kan köpa hela paket eller enskilda tjänster. Men då undrar du kanske, varför välja Studio Casablanca och inte den största reklambyrån i Österbotten? Vad är Studio Casablancas styrkor?

Ja, min styrka är att jag är ensam. Jag är din enda kontaktperson. Du slipper tala med olika personer varje gång och upprepa dej eller vara osäker på om allt gått hem. Av mej får du allt under samma tak. Behöver du till exempel en hemsida, behöver du inte kontakta en fotograf från en annan firma.

Som visuell konsult är jag mycket bra på att läsa in mina kunders behov och  på vilket sätt företaget vill profileras samt hur den önskade imagen kan uppnås. Så är jag också en idéspruta, så när egna visioner haltar, kommer jag med nya ögon. Flink med pennan är jag för övrigt och skriver även textinnehåll om så önskas.

Studio Casablanca må vara den minsta firman i branschen, men den är en vass liten jäkel! Vi hörs.

Jag samarbetar även gärna med andra företagare för lämpliga projekt och naturligtvis är jag rörlig och verksam i hela landet.

Du når mej på nadia@studiocasablanca.fi

Studio Casablanca-Maknadsföring

Jag i mitt trendiga hemma-office

4 svar till “Syns du inte, så finns du inte!”

Lämna en kommentar