En krypande angst

Det blev visst en totalt oplanerad frånvaro här på bloggen. Så kan det gå ibland. Och inte tänker jag uppdatera om midsommaren eller om veckan som gått. Däremot verkar det som om alla bloggare har ätit sill, bundit blomkransar och haft toppen väder. Precis som det sig bör.

Drog en snabbis till Helsingfors och kom hem igår. En riktig sommarstad alltså. Sus och dus men stillheten tog emot mej i Vasa. Tystanden. Som balsam för själen. Och fatta, idag skulle jag ha diggat till Kent på Provinssi men det blev ändrade planer och jag blev besparad att få leriga converse och köa till Baja-Maja. Slutet gott allting gott,

En krypande angst surrar till ibland. Kan det vara att juli kliver fram med gigantiska steg? Semestern är oplanerad. Och jag vet inte ens om det blir någon semester över huvudtaget. Det känns mycket nu. Jag är trött. Jag fixade just en krönikapaus i juli. I”ll be back i augusti! Jag tror minsann jag kommer att ta en sommarpaus från bloggen också. Är det någon annan som tänkte samma? Usch för dagar med dålig energi!Tror jag ska sova och hoppas på att surret är borta imorgon.

För den som ännu vill hänga på networking-träffen, emaila mej! Vi blir ett gäng som träffas på tisdag, 30 juni. Är du på gång med företag eller är ensamföretagare och vill networka med andra i samma sits? Då ska du komma och snacka loss med oss andra. Tipsa, samarbeta, bolla, boosta, gnälla och lära känna.

jordgubbstårtamolpemolpemolpetallskottmolpemolpeläderskormolpe

2 svar till “En krypande angst”

  1. Hej hå, man borde lära sig att inte ta några beslut när man är trött och ur spår.. Jag påbörjar min semester nu också, fem veckor ledigt. Passar på att ha lite bloggledigt också, samla motivation att fortsätta. Hoppas du får en fin julimånad oavsett bloggpaus eller ej.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: