Lättnad

Oj oj oj! Rista in korset. Jag har varit och tränat. Första gången på evigheter som jag kom mej ut ur huset för en timmes ledd träning. Bästa zumban dessutom! Kroppen blev glad, men nu är den trött. Om vi säger så, så är den inte lika smidig som förut.

De senaste veckorna har jag suttit med ett större projekt och pynjat. I natt blev det äntligen färdigt! Lättnaden. Nu kan jag koncentrera mej på annat. Men det är skoj att fixa hemsidor. Allt från början till slut. Att först läsa in kunden och hens behov till att designa, utforma, bråka med teknik och sedan se slutresultatet. Extrakul är det förstås att networka med trevliga och nöjda kunder med coola företag.

Den nyfikna kan checka in websajten jag lanserade idag. Här. Snart ska jag påbörja mina egna sidor. Fick så många bra förslag på firman och kan nu berätta att den har ett namn: STUDIO CASABLANCA. Känns rätt.

Odd molly

10 svar till “Lättnad”

 1. Oj är det du som gjort de nya Farossidorna? Jag var in och tittade på dem i morse och blev jätteimponerad och riktigt sugen på att ge Faros en ny chans. Var dit för ett par år sedan och konstaterade bara att det var sunkigt. Riktigt fräscha och lyxiga sidor!

  Gilla

  1. Jo..it’s me.. 🙂 Tack, stället är lika fräscht som nya hemsidan! Du ska absolut ge Faros en chans i år, tycker jag. Det är liksom inte samma båt längre. Går inte att jämföra med den sunkiga, mörka som den var förr. Yngre människor där nu också!

   Gilla

  1. TACK! Härligt att höra. Det finns nog ett helt gäng med mindre ofräscha websidor. Många som gjort hemsidor för 10 år sedan och tror att det ska vara jättedyrt att laga nya. Men så är ju inte fallet 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: