Namaste!

Namaste från vardagsrumsgolvet!

Alla chakran känns blockerade, så lite yoga kan väl inte skada. I strålande solsken dessutom. Inte för att jag nu räknar, men om en vecka ska den turkiska solen lysa på mej som den aldrig gjort förut. Den ska tjäna mej, min kropp och mitt humör varje dag i en hel vecka. Jogga längs med stranden, dyka i poolen, smutta på drinks och meditera mellan varven. Hih, gnider jag in tillräckligt? Sen kommer jag hem som en gladare människa, lagom till ett härligt finskt majväder.

Life’s good.

Ps. På fredag ska jag göra nåt roligt som jag länge önskat göra. I know, hata cliffhangers, Men eftersom man tydligen ska ha sådana i bloggvärlden så gör jag min första nu. Troligtvis också den sista. Så fånigt ju.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

6 svar till “Namaste!”

  1. Spännande… Själv är jag ingen ”cliffhanger-typ”… Slänger inte ut såna själv och gillar dem inte särskilt mycket när jag ser dem hos andra heller. Men kanske borde man börja skriva såna? Gillar alla andra såna? Eller tror man bara det för att ”så många andra gör det”`? Kanske nåt för dig att skriva en krönika om! 🙂

    Gilla

    1. Alltså ja, jag tycker inte om cliffhangers. Så fåniga. Speciellt om det inte är något värst spännande sen i slutändan haha. Men kan ju hända att andra tycker om det, eller så låtsas de bara vara jättenyfikna 😉 Nå men nu blev det min första cliffis. Och skäms redan 😀
      Ja, en krönika om bloggvärlden kunde va nåt.

      Gilla

  2. Hej igen..då du för en tid sen skrev inlägg om dom där saffrandropparna som dämpar ångest o gör världen ljus, hehhe, så måst ja ääännu en gång fråga att e de alltså alldeles tryggt att lite experimentera o prova..utan att de e några sk risker el att man borde tala me typ läkare el dyl..alltså bara att klampa in i en life affär o be om nåt som gör en glad, haha o dämpar ångest o panikstörningar??va de så?? 😉

    Gilla

    1. Alltså, allt jag köper från hälsokosten så använder jag utan läkarns tillåtelse. Mycket krämpor och dylikt har jag fått bot på av produkter från hälsokosten. Själv går jag nästan aldrig till en traditionell västerländsk läkare.
      Om du annars är frisk så ser jag ingen orsak varför du inte skulle kunna ta saffran. Det är naturligt saffran, samma som du skulle få i lussebullar 🙂 Om man ser tar nån syntetisk medicin, tja, då kanske man borde kolla upp vad man sätter i munnen.
      Min åsikt obs!
      Jag tycker iaf att saffranspillren har hjälpt (mot nattlig ångest, början till panikångest och humör i mitt fall) Men äää när jag glömmer för ofta.
      Lycka till! Hoppas du får nån bot på problemen. Kram

      Gilla

Lämna en kommentar