Boomshakalak

Från tråkigt till roligt. Det är fredag! Och idag sätter jag igång en utlottning av det finaste fina doftljuset från Tine K. HUR mycket vill man ha ett sånt!

Min samarbetspartner Duo-Living skickade en gody bag full av höstmysiga grejor. Jag vet inte hur det är för er, men för mej betyder hösten brasa, filt, té, skorpor och choklad. Smäller nästan av när jag tänker på den höstmyskänslan. Och alla bra serier som kommer igång efter sommarpausen. Det kommer att bli en bra höst trots allt.

Nicolas Vahe ären fransk känd gourmetkock som bott i Danmark i många år. Nu har han sitt eget brand av läckerheter, allt från dryck till marinad, pasta och choklad. Hans grafiska och stilrena förpackningar gör hans produkter kännspaka. Dessa ska definitivt inte gömmas i skåpen. No way, dessa är perfekta att ha som en del av inredningen. Så sjukt snygga!

Har druckit många koppar av hans hallon-ingefärsté. Det känns så fräscht och rent. Har till och med hela hallon! Fick bråka lite för att få in alla grova kvistar och bär in en liten tésil, i en tékanna gick det bättre. Och inget té utan honung! Nicolas Vahes honung är gjord av blommorna på ett citronträd i södra Frankrike. Hör ni romantiken i det? Citonträd, södra Frankrike, blommor, sol, Chardonnay, lätta pussar i nacken…ok, förlåt, fantasin skenade iväg.

Tillbaka till honungen. Mums, säger jag bara! Den där kokos- och passionssylten har jag hört mycket gott om, och suktar efter att få prova den till skorporna jag kommer föräta mej på.

Om det vattnas i munnen nu, finns det ett urval av hans produkter att beställa här. Och för den som har vägarna förbi Åbo, kan gå raka vägen in i butiken på Köpmansgatan.

Men hur gör du för att vinna det härliga doftljuset då? Jo så här: Det finns max tre lotter. Ju fler lotter desto större chans har du att vinna, naturligtvis. Vinnaren får email och doftljuset hemskickat på posten.

För 1 st lott– gilla Duo-Living på facebook. Här.

För 2 st lotter – gilla Duo-Living på facebook OCH dela deras sida

För 3 st lotter – gilla Duo-Living på facebook OCH dela deras sida OCH dela detta blogginlägg

Hur enkelt som helst! Och skriv förstås en kommentar i detta blogginlägg hur många lotter du deltar med.

Utlottningen pågår fram till tisdag 16.9. 2104 före kl 00.00. TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.

 

LYCKA TILL!

SAMSUNG CSC

Nicolas Vahes hallon- och ingefärsté och den romantiska honungen

SAMSUNG CSCHemmadressen får väl vara skrynklig och bekväm

 

 

SAMSUNG CSC

Kolla in detta, så naturligt rent!

SAMSUNG CSC

Schlurp!

SAMSUNG CSC

Och HÄR är doftljuset som du kan vinna! Vackert som en dag och doftar lika gott. De där danskarna förstår sig. Även Tine K är dansk och levererar vacker, enhetlig inredning som passar i de flesta hem.

LYCKA TILL!

 

-I samarbete med Duo-Living-

 

32 svar till “Boomshakalak”

  1. Jag gillade deras sida och delade ditt inlägg från deras sida, så blir det månne 2 lotter då? Visste inte hur jag skulle dela deras sida… Gillar din blogg, trevlig stämning, fina bilder och härlig inredning! Very nice.

    Gillad av 1 person

  2. Pingback: Sista anropet! |

Lämna en kommentar