En gravöl

Life moves in mysterious ways. Minsann. Denna höst har knappt börjat men har redan innehållit motgångar och drama. Idag släppte vi dessutom bomben om att SNAKK går i graven. Trots allt. En ny era, nya möjligheter och nya jaktmarker.

Jag har älskat att podda! Och kanske det inte är slutpoddat, who knows. Jag har lärt mej massor och en hel del om mej själv. Linn och jag har alltid gått in för att samtalsämnen och diskussionerna ska vara så personliga så att det nästan bränns. Att man både vill och samtidigt inte vill nudda vid sitt innersta. Men så har vi fnissat också, skrattat ihjäl oss. Vi har varit vi. Take it or leave it liksom.

Är så lycklig över att ha vågat testa göra detta, lycklig över alla kontakter det skapat och lycklig över att mitt liv berikats med en sådan fin podkaveri, kollega och VÄN, som Linn. Tack. Tack för att ni lyssnat!

En gravöl på det.

 

AM_031214_3

Och lyssna förstås på det sista avsnittet (och de gamla också om det finns olyssnade)! Här.

 

 

13 svar till “En gravöl”

  1. Jättetråkigt verkligen att ni slutar, ni har gjort min söndagspromenad/-länk till en trevlig sådan! Men förstår att ert beslut är genomtänkt och säkert rätt för er. TACK för de avsnitt vi fått lyssna på!

    Gilla

    1. Åh, blir både glad o ledsen av din kommentar. Jag önskar vi kunde fortsätta med podden för er som gillat den! Tack för att du lyssnat och det finns ju mååånga andra sköna poddar 🙂

      Gilla

Lämna en kommentar