Inredningstestet

Hur definierar man sin inredningstil?? Gjorde just ett lite småroligt test, aningen amerikaniserat, men alltid kul med test.

Nantucket fick jag. Okej, då fick jag ta Google images till hjälp. Och visserligen gillar jag den stilen, men riktigt så ser inte mitt hem ut. Inredningen hos oss är modern, mycket vitt men jag är inte rädd för färg och blandar hejvilt olika färger. Jag gillar ombonat och mysigt. Minimalistiskt, retro och helvitt är fint hos andra.

Däremot älskar jag etniskt. Indiska är min favoritinredningsbutik och Marocko i mitt hjärta. Nu har vi äntligen lagt de kaklen som väntat i flera år på att få pryda ytor i hemmet. Jag är happy och känner mej så hemma!

Vilken inredningsstil fick du i testet? Och vilken har du i verkligheten? Nyfiken!

Och så lite pics before and after. Bild på kaklen i vardagsrummet saknas ännu, men de kommer. Pronto. Promise.

 

SAMSUNG CSCBEFORE: Ett tråkigt vitt kök från HTH med laminatgolv(!) som tillfälligt stänkskydd.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

AFTER: Et voilà! Ett mindre tråkigt kök. Kanske inte så färgrannt men ändå. De rosa/gråa kaklen jag tänkt mej fick kicken för betonggråa. Ibland är det bra att inte göra saker och ting för hastigt. Stilen hinner liksom ändras tusen och en gång på tre år.

 

SAMSUNG CSC

BEFORE: Högforsen är det enda ursprungliga kvar i vårt över 100 år gamla hus. Ja, förutom stockstommen då. Minns jag rätt låg där tidigare en mässingplatta. framför vedspisen. But no more..

 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Här blev det svart och vitt. Mina favoritfärger som 14-åring. Egentligen var dessa ett spontanköp, men vill inte byta bort dem nu. Lite vit målfärg har någon slarver glömt att måla på väggen, men ni ser – the big picture!

28 svar till “Inredningstestet”

 1. ”traditional asian” som motsvarade det etniska och afrikanska. Precis som det ska vara då med andra ord 😉 Gillar ert hem massor men kan inte ha det så vitt hemma.. 🙂

  Gilla

 2. Modern elegance och Hollywood cotoure fick jag, 50/50 tydligen. Stämmer nog ganska väl. Är inte mycket för småprylar och färger med kan nog tänka mig att ha en tacky staty nånstans så lite splittrad är jag nog.

  Gilla

 3. Jag fick samma som du Nantucket. Kan int säga att det stämmer. Är mera färggrann och blandar olika stilar. Gillar det bohema. Tycker int om stilrent och mnimalism.Vill att det skall vara ombonat och vill att det skall synas att nån bor i hemmet. Inget kataloghem.

  Gilla

 4. Vad snyggt det blev! 🙂 Jag blev cottage chic, å delvis kanske nog det stämmer eftersom jag älskar att fynda på loppis samtidigt som jag tycker att det är helt okej att köpa nytt också.

  Gilla

  1. Men vilket fungerande test då! 🙂 Såna kakel borde ju nog bli fint hos er också. I svartvitt/gråvitt naturligtvis 🙂 Jag köpte dessa i Stockholm på Marockobazaar. De skickar nog hem också!

   Gilla

 5. Hej. I månader har jag besökt varje kakelaffär efter det perfekta kökskaklet, men utan att lyckats! Nu sitter jag och googlar och ser det! Du har det som jag vill ha! Vart köpte du dit kakel till köket- det grå/vita?
  Med vänlig hälsning,
  Elisabet

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: