Loppis loppis loppis

Slöfocksdagarna fortsätter och jag försöker tränga undan tankarna på att det faktiskt redan är augusti. Ännu har vi semester och sommaren visar sig från sin bästa sida. Minsann. När man har fått så många soldagar kan man med gott samvete pynja inomhus imellanåt.

Mellan allt solbadande har jag också fixat lite hemma. Vi är mitt uppe i att kakla på tre olika ställen i huset (ska visa före och efterbilder när det är helt färdigt). Romeo har äntligen fått en vanlig barnsäng, så nu ska bebisen bort ur spjälsängen. Det krävs lite planering och ommöblering för den större sängen, inte helt lätt när vi inte har så stort.

Så härligt med alla gårdsloppisar som avlöser varandra nu. I helgen fyndade vi lite på Replot byaloppis. Mysigt som bara den! I september ordnar jag med andra gårdar i Vöråstan ett eget loppisrace. Då ska ni komma! Här finns så ljuvliga innergårdar här i Vöråstan. En trähusidyll mitt i stan. Jag har hört rykten om att man även får kika in i hemmen och se hur folk bor. Jag ska sälja allt jag hittar. NU ska det rensas!

Det finns nästan bara en sak som är bättre än att få sålt bort gamla grejer och det är att fynda nån annans gamla grejer. Värsta tillfredställelsen ju!

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

4 svar till “Loppis loppis loppis”

  1. Hej! Hamnade på denna trevliga sida då jag sökte efter kakel till mitt kök. Ser att du har ett sådant jag letar efter, undrar var du har köpt det? Ha en fin dag! Mvh Lina

    Gilla

Lämna en kommentar