Den blomstertid

Den blomstertid nu kommer, redan imorgon faktiskt då det är våravslutning. Jag ska ta i allt jag orkar och sjunga så alla får njuta av min ljuva stämma, hehe. Och så fäller jag de traditionsenliga tårarna förstås. Före det ett litet fotojobb. Kom just hem från mamma där jag sökt efter rekvisita till photoshooten. Mamma är bra på det sättet. Hennes hem är som ett museum med antika skatter, allt från gamla fiskenät till mera värdefulla saker.

Sedan gick vi igenom tygprover för att klä om mommos föräldrars gamla soffmöblemang. Jag röstade på Ikat- eller paiselymönstrat medan mamma ville ha något mer klassiskt typ tråkrandigt. Nåväl, vi får se om vi hittar nån kompromiss. Men huj så det är dyrt att klä om möbler, riktigt huisigt dyrt! Jag har faktiskt gått en kurs en gång på Hesa-arbis, men har nog inte den talangen att jag skulle våga mej på över 100 år gamla antikviteter.

Nej, nu ska jag nog ta och kasta upp de här tunga benen i soffan och lyssna på tystnaden. Eller kanske lite musik. Lalehs stämma kunde passa in i sinnesstämningen just nu.

Och eftersom min kamera står på laddning så får ni två gamla oredigerade bilder istället. En photoshoot gone wrong liksom.

 

 

IMG_0020

 

IMG_0044

 

 

IMG_0010

 

2 svar till “Den blomstertid”

  1. Vi fynda nyss en 100 år gammal soffa på Bukowski market för nästan inga pengar. Jubel och fest ända tills den skulle kläs om, det kostar nästan alla pengar. Men den kommer att bli så sjuttons fin! Visar bild sen!

    Gilla

Lämna en kommentar