Shopping och ullsockor

I full blom är vad man vill säga att rabatterna är, men sorgligt nog är det full vinter istället. Jag bedövar min depression med att klicka hem roliga saker från internätet. Vill ha nytt nytt nytt, allt nu och på momangen! Vill bland annat ha ett nytt hem, eller ny inredning iallafall. Hur ska man egentligen inreda så man inte blir led så fort? Nu fick det bli nya kuddar, filtar och andra småprylar. Beställde även en köksfläkt. På tiden så här efter att vi bott här i snart två år.

Ska också sätta igång med projeket ”nevereverending” att sälja bort kläder som inte används. Borde kanske boka loppisbord. Finns det något jobbigare?! Kanske att stiga upp klockan 5.45 som idag morse och cykla iväg med små ögon till jobbet. Även det väldigt slitsamt.

 

SAMSUNG CSC

Efter jobbet skötte jag ett semisjukt barn

 

SAMSUNG CSC

och frös till och med iklädd ylle framför brasan

 

SAMSUNG CSC

sa jag att det kom snöflingor stora som frisbeen?

8 svar till “Shopping och ullsockor”

 1. Det där att ställa till för loppisbord och boka loppisbord är ganska enformigt och tråkigt.Att se att nån vill ha ens gamla grejer, det är kul! Fast ibland är det kul att köpa nån annans gamla grejer också.

  Gilla

 2. Loppisbord ÄR jobbigt men jag kan rekommendera nya loppiset på Brändö. Fick massor att gå där och gjorde en trevlig vinst, som min man tyckte jag skall få eftersom jag gjort så stort jobb med att springa där och hålla det i ordning osv. Perfekt till resekassan då jag skall till Stockholm i juni. Jag säger bara hello Mathilde och Odd Molly-butiken 😉 På tal om det, Odd Molly strumporna på bilden, är de i bomull eller ull?

  Gilla

  1. Oj vad du ska shoppa då! Funderade faktiskt på Brändö-loppiset. Har inte ännu varit dit och kollat. Kanske imorgon.
   Sockorna är ull. Tror inte de finns i bomull. Rätta mej om jag har fel!

   Gilla

 3. Loppis, jobbigt som fan med allt prissättande och röjande hemma, men såååå satisfying när man väl fått det gjort, blivit av med en massa onödigt som samlat damm i knutarna OCH dessutom får pengar för det! Borde sååå göra det oftare men jag är för lat…

  Gilla

 4. Vilken storleks kläder är det du tänker sälja? Kanske någonting som skulle gå på Willy? Meddela isåfall vart du tar loppisbord så kommer vi och köper rubbet 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: